Selecteer een pagina
Rob Klerkx & The Secret

Rob Klerkx & The Secret  heeft in december 2016 met het album ‘Fever Dream’ een krachtige rockplaat met een psychedelisch randje afgeleverd, die is geïnspireerd door (grunge-)voorbeelden uit de jaren 90. Rock die een progressieve kant raakt, met als houvast goede songs. In mei 2017 verscheen de tweede single van de plaat, getiteld ‘Andy Irons’. Het nummer is een eerbetoon aan de in 2010 overleden Amerikaanse surfheld Andy Irons, die ook de inspiratie vormde voor het album ‘Fever Dream’. Naast de single verscheen ook de DVD ‘Closet to the Secret’, waarop verrassende live versies van de tracks van ‘Fever Dream’ te zien zijn.

DEZE BAND BOEKEN

The Fuel

Is in 2014 opgericht door Olly Smit (Celestial Season, Hermano, Troy Torino) en Arjen Rienks (Spoiler, 7Zuma7, Troy Torino). Samen met drummer Jordi Langelaan en de jonge en met een rauwe soulvolle stem gezegende zanger Jelle Klumpenaar maken ze muziek die als brandstof kan dienen voor de verbeelding de luisteraar: een flinke dosis heavy, met blues en soul geïnjecteerde ROCK. Een eigentijdse sound met vintage gevoel, eerlijk gebracht en recht voor zijn raap!
Het debuutalbum van The Fuel verschijnt volgend jaar…!!!

DEZE BAND BOEKEN

Dishking

Rauw, puur, rootsy, eigenzinnig en eerlijk. Dat zijn typeringen waar je aan denkt als je kijkt en luistert naar Dishking.
Volgens menigeen heeft hij het onverzettelijke van Johnny Cash en de warmte van Jim Reeves en bevat zijn muziek invloeden van Cash, Elvis, Tom Waits en David Bowie. De Brabander heeft inmiddels twee albums op zak, is druk bezig met zijn derde langspeler en betreedt niet alleen met band, maar steeds vaker ook solo het podium.
Dus wie op zijn festival behoefte heeft aan eigenzinnige en bezwerende americana, kan niet om Dishking heen…!!!

DEZE BAND BOEKEN